perjantai 18. huhtikuuta 2014

Hevosmessut 2014


Kaikki ovat varmasti kurkkua myöten täynnä näitä messupostauksia mutta koittakaa kestää yksi vielä lisää! Muutamalla sanalla tiivistettynä reissu oli oikein onnistunut ja mukava!
Lähdettiin tosiaan perjantai iltana ajelemaan kohti Tamperetta ja käytiin kirjautumassa hotelliin sisään. Oltiin tosiaan pienessä huoneisto hotellissa nämä kaksi yötä. Ei ollut mikään seitsemän tähden luksushotelli mutta hyvin siellä nämä muutamat yöt pystyi nukkumaan! On se kyllä silti ihan huipputunne päästä kotiin ja omaan sänkyyn. Käytiin perjantai iltana vielä keskustassa pizza buffassa syömässä.

Lauantaina lähdettiin aamupalan jälkeen kohti messukeskusta. Katseltiin eri esityksiä ja mieleen jäi kyllä päälimmäisenä illalla hypätyt estekisat! Oli älyttömän upeita hevosia ja hyviä ratsastajia. Kierreltiin messualuetta ja tehtiin ostoksiakin, jotka ovatkin päässeet jo kaikki kovaan käyttöön. Illalla käytiin puolestaan ABC:n hesessä syömässä, että sellanen terveellinen viikonloppu.


Sunnuntaina mentiin jo ennekuin messut edes kerkesivät alkaa. Jouduttiin hetki odottamaan ennenkuin päästiin sisälle. Äiti sai onneksi vip-lipun K-maataloudelta sunnuntai päiväksi,niin saatiin auto ihan ovien lähelle, sillä voin kertoa, ettei pitkän messupäivän jälkeen parin kilometrin matka autolle ei oikein houkuttele.
Katseltiin sunnuntaina myös esityksiä ja mieleen jäi parhaiten kouluratsastusklinikka. Tykkäsin siitä ihan älyttömästi ja sain taas hurjasti lisää inspiraatiota omaankin ratsastukseen! Klinikassa kerrottiin mm. siitä ,että hevosen kouluttaminen tapahtuu asteittain ja miten näiden portaiden kautta koulutetaan huippuhevonen.


Lähdettiin sitten kolmen aikaan ajelemaan Jaalaa kohti ja pysähdyttiin käymään vielä Karismassa ruokaostoksilla. Illalla kävin vielä tallilla pyörähtämässä. Ofelia oli juuri kengityksessä ja uljas ponin hoitaja Erika oli juuri tullut liikuttamasta Ollia. Erika tosiaan liikutti ponit viikonlopun aikana, kiitos vaan paljon.


Oli kyllä toisaalta ihan kivaa olla viikonloppu tavallaan "pois arjesta" mutta oli kyllä ihana tunne,kun näki ponit ja koirat kotona. Mutta nyt sitten taas jaksaa seuraavaan minilomaan asti, jota todennäöisesti joudun odottelemaan aika pitkään.

 Postaus on kirjoitettu jo pari viikkoa sitten ja tässä kuuluisi olla videopostaukset ja ostosten esittely videot mutta elokuvatyökalu sanoi itsensä irti eikä toimi ennä,joten en myöskään saanut videoita kasaan. Pahoittellen!

2 kommenttia:

  1. Repesin tolle "kiitos vaan paljon" kun se yleensä tarkoittaa sarkastisesti sanottua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tätä postausta tehdessä mietin et ajatteleeko porukka sen just tollai :D Mut en kyllä tarkottanu sarkastisesti :)

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos