sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Rokotukset ja lomailuja.

Blogi on ollut alku viikon hiljaiselolla koska eläinlääkäri kävi rokottamassa ponit,niin ne ovat viettäneet leppoisaa päivää tarhassa.
6.5 ponit 1136.5 ponit 144

6.5 ponit 1306.5 ponit 1256.5 ponit 1206.5 ponit 117
Torstaina lähdin aamusta heti kohti Anjalaa.Lähdettiin Kuprun ja parin muun ponin kanssa mätsäreihin! Kväeltiin sinne koska matkaa oli vain 2km. Odoteltiin omaa vuoroa ja päästiin kehään parinamme 3v russi tamma Vanessa Wee.Kupru oli paristaan parempi ja pääsi ykköskehään.Sieltä se sitten palkittiin näyttelyjen parhaaksi russ-poniksi! Ja kenenkäänhän ei tarvitse tietää,että russeja oli paikalla kolme kappaletta.. :D Hieno poni oli kuitenkin! Ratsastin sitten ponin vielä kotiin ja lähdettiin ajamaan kohti Jaalaa.

Mätsäreiden jälkeen lähdin ajamaan ensin Offea.Tarkoituksellisesti mentiin käyntiä ja vain kaksi lyhyttä pätkää hölkkää,ettei poni hikeentyisi.Olin kyllä itse enemmän hiessä,kun poni oli taas semmoisella mato tuulella,ettei varmasti vahingossakaan mennyt suorassa.Sain kyllä tehdä taas kaikkeni,että tämä ihana pikkukakara menee nätistä.Poni pääsi lenkin jälkeen vielä ulos kavereiden kanssa.
6.5 ponit 141

Ollin ajoin samalla kaavalla,kuin Offenkin.Olli oli ihanan rauhallinen ja ei mitään ongelmaa välillä mennä ihan käynti painoitteinen lenkki.Olli jäi jo sisälle syömään, koska ulkona satoi vettä ja kello oli melko paljon.

6.5 ponit 140
6.5 ponit 139
Perjantaina en koulun jälkeen liikkunut kotoa mihinkään.Meillä oli koulussa 1500m juoksu ja en vieläkään voi uskoa.Viime vuoden syksyllä juoksin ajan 7.11 ja nyt paransin juoksemalla 6.55! Enkä todellakaan ole mitenkään erityisen paljon talvella liikkunut? No mutta hyvä niin. Kaisa tuli vielä illalla käymään ja katsottiin Titanic leffa,kun teemme siitä äikän tämän vuoden päättötyön.

Loppukevennykseksi vielä muutama kuva Pertusta.
alkuviikko 10.5 049alkuviikko 10.5 007

1 kommentti:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos