tiistai 21. elokuuta 2012

Tylsä mökki reissu+ paljon kuvia!

Heippa taasen pitkästä aikaa! En oo nyt päässy viikonloppunakaan postailemaan, koska olin mökillä Rantasalmella ja siellä korvessa ei oikeestaan netti toimi..Eli mun viikonloppu oli ihan täyttä tylsistymistä.. Pesin jotakin mattoja äitin iloks ja kuvailin sekä myöskin vaan olin.Muutama kuva sieltä.





Tulva on tapahtunut !;o noeivaa vesi korkeell..

meijän saari lainehtii.....






yyber komea mökki !





Tulin sieltä Sunnuntaina ja kävin Offen ajamassa, reilun kuuen kilsan lenkin ja tyytyväinen olen ! Kylmäsin jalat lenkin jälkee ja jätin sisää, koska kello oli jo niin paljon.
Ollin harjan ja hännän juuren pesin ja rasvasin, koska poni on ne hangannut oikein kauniin näkösiks ! No onneks talvea kohti mennää nii ei ötökät enää poneja kiusaa.:)

Maanantaina olin Hurukselassa ratsastamassa Kuprulla. Neidillä olikin hieman virtaa ja kiikutti mua ekat puol tuntia kiito ravia kenttää ympäri. No okei ei nyt ihan niinkää mt innoissaa poni oli ja kyllä joutu töitä tekemään, että pidätteet menee läpi. Hyvin kuitenkin loppu meni ja laukatkin nousi varmaankin ekaa kertaa ongelmitta molempiin  suuntiin ! Hieno poni ! Ratsastuksen jälkee vielä pesin lämpösellä vedellä ponin. :)

Tiistaina eli tänään hain postista hööksin paketin mistä tilasin vähän aikaa sitten Ollille oikein tyttömäiset riimut ;)

Tallille lähin jossain kolmen aikoihin. Olin laiskalla tuulella, hain Offen tarhasta enkä viitsinyt lähteä ajamaan joten päätin viettää ponin kanssa rennon päivän ja lähteä kävemään jalkasin maastoon. Lenkki ei mennyt ihan suunitelmien mukaisesti koska poni alkoi hyppimään ja pomppimaan muita heppoja nähdessää...
Alku pelleilyjen jälkee lenkki sujui kuitenkin hyvin. :)


Pikkuprinsessa <3




 Ollin tunnin jälkeen harjasin ja vähän hieroin sitä. Kuvailin sitäkin uusien riimujen kanssa pellolla.


Jännitystä ilmassa!
Hhhoijaaa postaus vähän venähti eikä kuvia pitäny noin paljoa tulla mutta menkööt ! Nyt suuntaan nukkumaan että huomenna jaksais kouluuki herätä.. Alan olee jo loman tarpeessa.

2 kommenttia:

  1. söpö pena <3 ja noi riimut on aika kauheet xDddd :D:D:D: no okeokei on ne iha kivat D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pena on ;) eiks jokaisel yhet kauheet riimut pidä olla :D?

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos