maanantai 13. elokuuta 2012

Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin.. Vai miten se meni ?

Blogi on nyt ollu vähän hiljasemmalla elolla syystä ettei ole kuvia ja sattuneesta syystä etten niitä ole vielä saanut.. Huomenna alkaakin jo koulu ja mulla ois edessä kaheksas luokka.. Tavotteena tai oikeastaan pakotan itteni nostamaan ka:an vähintään kasiksi ! Ja muuten kaikki tyhmät seiskat mitkä ovat tulleet lukuaineista tahdon pois ! Eli nyt kun koulu alkaa voi olla että postauksia tulee entistäkin harvemmin :( Mutta vähintään kaksi kertaa viikossa yritän !

Poneille ei oo nyt kummosempia käyny, Offen ajoin yks päivä ja hienosti meni ! Käytiin jopa kattelemassa vähän pidempää lenkkiä ja hyvin poni jaksoi!
Ollin kanssa oltiin muiden ponien kanssa ryhmähiitillä ja mukavastihan se meni ! Tein pieniä varustemuutoksia ja hyvin ravi rullasi, vihdoinkin ! Ajoista entiedä koska ajelin lähinnä porukan mukana :). Nyt on muuten Olli ilmotettu ponikunkkuihin Lauantaille ryhmäajo ja Sunnuntaille mailin matka. Saa nähdä miten poni viitsii kaksi päivää putkeen juosta.

Sen päivä homman lopetan kans nytten koska en halua tehä viittä eri päivää kerrallaan,kun en kuitenkaan jokapäivä kerkiä postailemaan :(.

Mutta nyt kaikkia erikoispostaus ehdotuksia, Ja muistakaahan vastata sivussa olevaan kysymykseen!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos