lauantai 3. maaliskuuta 2012

viimeistelyä

äääk huomen on jo mikkelin startti ! :o nyt jo yks poni jääny pois et 4. pitäis olla jos rahaa meinas saada ,mut saa nyt sitten nähä. Mulla ei oo oikeestaa mitään odotuksii et kuhan päästää ehjin nahoin maalii nii oon tyytyväinen !:) olli nyt ainekii pitäis olla kunnos, nyt se on hierottu 3 kertaa kouvolan startin jälkee ja aineki kaisa (se hieroja) sano että nyt se alkaa jopa ihan nauttimaa hieromisesta et ei paikat oo enää jumis !:) hyvähyvä :)

kävin siis eilen viimeistelemäs ollin ja tuntu aineki hyvälle :) tiet on kyllä niin loistavassa kunnossa taas että eihuhuh mut käytii kumminki yhellä tiellä vähn hölkkäilemäs ja muuten käveltii , olli on kyl aika laiskan tuntunen alus mut sen jälkee ku pääs vähän ravaamaa nii sit se ois ollu koko ajan menos.
ofella oli eilenki vapaapäivä mut tänää yritän jos vaa kerkeen ni sen sitte liikuttaa, voisin vaikka taas tehä vähän maastakäsin harjotuksii ettei kakara nyt ihan kyllästy ajamiseen :)
ponskien riimut tuli muuten yks päivä postii mut pääsin vasta eilen niit hakemaan ja hienot ne kyl on :) sitte en muistanukkaa siihen yhtee postauksee laittaa et tilasin ollille vihdoinkii ne pinkit heijastin bootsit ja neki tuli sit eilen ja kerta kokeilun jälkeen aineki vaikuttaa hyviltä :)

eiks ookki kivat seinät ?xd

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos