maanantai 26. maaliskuuta 2012

tallin piha=ravirata

ajoin ofen lauantaina tallin pihalla ettei nyt ihan sekoa liiasta energiasta :s hyvin poni kyl meni siihen verrattuun et ei ollu pitkää aikaa ajettu ! mitä nyt pikkusen tuli ongelmii ku poni ei oikein tykkää noista lätäköistä ja semmosista mut meni kyl sit loppujen lopuks ihan ongelmitta niistäkii !:):)


liikettä se ei ainekaa mammalta oo periny !
Olli hierottii kans tolloin lauantaina, en ollu ite silloin paikal nii en tiiä sit siitä sen enmpää :/
Sunnuntaina kävin ajaa ollilla ja meni jälleen hyvin !! sillä on kyllä oikeesti niin kiva ajaa ku kerranki tuntuu et on hyvässä kunnossa ja vauhtiki tulee ihan omasta moottorista!:) käytii joku 4 km ??? lenkki , käveltii siitä kylläki aineki 5/6 koska noi tiet upottaa joistain kohtaa ettei voi ees hölkätä mut aineki tulee hyvät alku ja loppu käynnit aina!:)

joulukuu 2011
tulipa nyt sit ilmotettuu olli vermoo ! saa nähä et meneekö mihkää mut jos ei mee ni sille ei voi minkää ! mennää hakemaa vaa puhasta suoritusta ja mitä vähemmil laukoil selvitää nii sitä tyytyväisempi kyllä oon !! sijotuksella ei oo niin välii, pitää nyt miettii et miten laitan lisää painoo jalkoihin et aina välil tuntuu et laukkaa kauheesti takaanta ja välil tuntuu et laukkaa joka suunnasta nii pitää nyt vähän sitte mietiskellä! :D nyt vaa pitää toivoo että me myös päästää mukaa tonne!

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos