tiistai 7. maaliskuuta 2017

Suuria kysymyksiä

Heissan! Mulla alkaa lukuloma olemaan jo lopuillaan ja ensi viikolla jatkuukin taas yo-kirjoitukset. Viimeiset viikot on ollut melkoisen kiiresiä, kun olen lukemisen ohella käynyt parina päivänä töissä. Ofelia onkin joutunut totuttelemaan aamureeneihin, kun useimmiten ollaan lähdetty lenkille jo kahdeksan maissa, jotta kerkeän kaiken tekemään yhden päivän aikana.Olin penkkareissa seepra, minkä jälkeen jäätiin lukulomalle!

Meidän koulussa on tapana, että abit sotkevat koulun edellisenä iltana ja tässä hieman kuvamateriaalia siitä, miltä siellä näytti!
Käytiin pari viikkoa sitten hiitillä Ofelian kanssa ja ilmotin sen samalla myös kauden ensimmäiseen starttiin. Odotukset eivät olleet korkealla koska mun mielestä Offe ei vielä ihan parhaassa tikissään edes ole mutta lähdettiin katsomaan vähän että missä sitä oikein tällä hetkellä mennään. Hiitin perusteella poni kuitenkin oli ihan hyväntuntuinen, vaikkakin jouduin ajamaan hiitin yksin, jolloin Offesta ei iha parhaita vauhteja saa irti. Starttiin lähdettiin siis kuitenkin hyvillä mielin mutta kotiin tultiinkin vähän huonommilla mielin.
Startti oli tosiaan 27.2 Lahdessa ja Offea tuli ajamaan Fiia Espo, joka on siis Offella ajanut viime kaudellakin. Offe kävi kotona jo hieman kuumana, mikä on sille vähän outoa, kun yleensä poni osaa ottaa rennosti. Lämmityksessä poni kuitenkin tuntui kuulemma ihan hyvältä ja vauhtiakin otti sopivasti. Fiian ja Offen mennessä esittelyyn katsoin jo Offen käyvän aika kierroksilla ja ravi näytti melkoiselta räpellykseltä. Lähtö pääsi toisella yrityksellä matkaan ja Offe eteni keulapaikalle. Itse tyytyväisenä varikkokaarteessa katselin, kunnes kuulutettiin "hylätään numero 2 väärän askellajin takia". Ofelia siis hylättiin peitsistä johtopaikalta.


heh eipä toiminu.
Hämmennyksen määrä oli todella suuri tässä vaiheessa enkä oikein tiennyt mitä ihmettä tapahtui, sillä Ofelia ei ole ikinä ei ikinä peitsannut. Käytiin vielä tuomaritornissa katsomassa lähtö koska en ihan oikeasti uskonut, että Offe olisi peitsannut. Noh mun mielestä hylkyä ei vielä tuossa vaiheessa olisi pitänyt tulla mutta kyllä mä omilla silmin näin, että kyllä poni peitsille hyppäsi lähdössä. Ponissa ei päälimmäisin puolin mitään ihmeellistä ole ilmennyt, joten soitin hierojan katsastamaan tilannetta, joka tuleekin tämän viikon perjantaina.

Harmitus oli kyllä suuri itse kullakin mutta aina ei voi onnistua ja näitä sattuu. Nyt kuitenkin kotona ajaessa poni on tuntunut ihan normaalilta mutta kovempaa ei tosi olla edes ajettukkaan. Odotetaan mitä hieroja sanoo ja mietitään sen jälkeen uudestaan mitä tehdään seuraavaksi. Voihan se olla, että joku jumi jossakin on tai sitten on jotakin muuta kukapa tietää. Olisi vaan niin paljon helpompaa, jos saisi yhteyden Ofelian pään sisään ja se itse kertoisi mulle mikä mättää.

Muuten meille kuuluu hyvää. Ollikin on päättänyt vihdoin ja viimein, että kevät on täällä, sillä karvanlähtökausi on alkanut. Ollia en tosiaan ole klipannut edes sen vertaa mitä Offea koska eipä sen rasitus tällä hetkellä niin rankkaa ole, että sen mammuttikarva haittaisi. Saa nähdä jos vielä keväämmällä ajaisin koneella karvat pois ja saataisiin talvikarva pois ennen juhannusta ja lämpiä kelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos