torstai 22. toukokuuta 2014

enää 9 päivää!

...nimittäin siihen,että alkaa kesäloma! Samallahan mulla loppuu sitten peruskoulu, mikä on kyllä vielä siistimpää :D! Mulla on teille pieni yllätys mihin julkaisen pienen vinkkikuvan huomenna!

© Milla Piilola

© Roosa Laitila
Oltiin Ofelian kanssa viime lauantaina Lappeen poniraveissa ja olen aivan älyttömän tyytyväinen. Jo lämmityksessä neiti oli ihan liekeissä ja sama meno jatkui myös startissa! Lähdettiin matkaan 60m pakilta ja päästiin ekalla (!) matkaan. Jäätiin hieman meidän paalulta lähteneestä ponista ja ekaan kaarteeseen tuli perinteinen laukka, jota tuomarit eivät tosin huomannut. Laukan jälkeen tuntui, että Ofe antaa ihan periksi eikä yritä yhtään ja sitten takasuoralla jouduttiin ajamaan taas kolmatta- neljättä rataa, että päästään hitaammista ohi. Oltiin viimeisessä kaarteessa sitten neljäntenä ja lähdettiin tavoittamaan kolmantena juoksevaa ponia. Offe sai oikean vaihteen silmään loppusuoran auetessa ja pinkoi ihan hurjaa vauhtia! Päästiin kolmantena olevan ponin rinnalle ja olin kyllä ihan varma, ettei siitä ponista ohi päästä mutta sieltä se neiti kipitteli hienosti maaliin kolmantena. Aika oli ihan huikea 2.55,7.

© Milla Piilola


 Fiilis oli kyllä ihan sanoin kuvailematon. En oikeasti voi uskoa, että poni jonka takia olen hakannut päätä seinään niin monta kertaa juoksee tuollaisen ajan ja se mitä vauhtia se tuli loppusuoran... Nää on näitä hyviä hetkiä mutta eiköhän se taas mut pudota seuraavassa startissa maanpinnalle, kun ei mene mihinkään.. No mutta pitää iloita näistä onnistumisista.:)

 Hyvä viikonloppu jatkui sunnuntaina Kuprun kanssa mätsäreissä. En jaksa tarkemmin alkaa selitellä mutta tuomari ei osannut päättää Kuprusta ja sen parista ykköstä ja kakkosta, niin palkitsi molemmat ykköspalkinnolla. Mentiin sitten ykköskehään ja mut palkittiin junior handleriksi. Käveltiin aivan älyttömän kauan ja Kupru sai veilä paras russponi palkinnon! Kupruhan sai samaisen palkinnon viime vuonnakin. Vietiin sitten Kupru ja Gizmo mätsäreistä kotiin ja ponit pääsi sitten tarhaan.


© Roosa Laitila
Kirjoittaminen on tällä hetkellä aika pakko pullaa, jonka varmaan huomaa tekstistä. Saatiin nyt tämä uusi tietsikka,niin postaus rytmi palautuu lähiaikoina ihan normaaliksi! :) Ja pahoittelen jos kuvat hyppivät jotenkin oudosti, kun ei olla vielä ihan samaa mieltä asioista tän koneen kanssa :D

2 kommenttia:

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos