keskiviikko 25. tammikuuta 2012

pakkasen paukkeessa !

tänää käytii ollin kanssa ottamassa tossa läheisellä tiellä pikkasen rivakampia pätkiä. päätin tänää lopullisesti et ilmotan ollin tonne kouvolaa ! meni nimittäin tänää niin super hyvin että ei voi olla ku tyytyväin !!! meil oli kärreinä noi uuet kilpakärryt ja ne viel kruunas kaiken ku oli nii kivat ajaa! toi oli itse asias vast kolmas kerta ku käytän niit :D lenkin jälkee purin tietyst ollilt valjaat yms. sit laitoin käytävllen sen ja sit hain sille loimen ja laitoin etujalkoihin sellaset back on track:in lämpösuojat vai mitkä ne nyt onkaa :D



itelleni jäi lenkin jälkee aineki tosi ilone mieli ku poni meni paremmin ku ootinkaa!!<3 Eli meil on ollinkaa nyt aineki kouvolas 16.2 ravit,26.2 ponihiitit kouvolas ja sitte mikkelissä joku pv maaliskuuta ravit:) huomennaki meen liikuttaa ollin en oo ihan varma et meenkö ajaa vai juoksutankko vai mitä teen mut jotaa keksin !:) ja huomen yritän kuvata ite tai saada jonkuu kuvailee :)!!

3 kommenttia:

  1. mä voin tulla kuvaa jos juoksutat :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooh 8) mihkää maastoo en lähe rämpii saat tehä sen kanssa jotain tallilla :D ja ottaa oman musitikortin sit mihin saan laitettu kuvat/videot.

      Poista

Kommenttisi näytetään vasta hyväksynnän jälkeen, ethän lähetä samaa viestiä kahdesti :) - Kiitos